Безрамні стрілки окуляри і сонцезахисні окуляри. Вони належним чином закривають віскі, забезпечуючи комфорт та безпеку. Дізнатися докладніше про тактичні окуляри захисні зі змінними лінзами можна, перейшовши за посиланням.

Жовті лінзи з полікарбонату мають високу ударостійкість, забезпечують 100% захист від ультрафіолету UV400 і мають широке поле зору.

Після настання темряви вони чудово освітлюють поле зору та захищають очі від яскравого світла.

Модель захисних окулярів, що поєднує чудові захисні властивості зі спортивним дизайном. Окуляри uvex X-one вагою всього 28 г є одними з найлегших у світі. Виготовлені з армованого полікарбонату захисні окуляри використовуються у велосипедному та стрілецькому спорті, а також на службі в поліції та армії. Вони також ідеально підходять для захисту очей під час ігор у страйкболі.

Окуляри мають клас твердості F, а поверхня їх захисних лінз покрита засобом проти запотівання та поверхнею, що захищає від подряпин.

Основою гарної підготовки до стрілянини з вогнепальної зброї є забезпечення власної безпеки. Правила це одне, але нам також знадобиться щось, що захистить нас від несподіваних загроз. Балістичні окуляри – найкращий спосіб захистити найчутливішу частину нашого тіла – очі – від пошкоджень.

Балістичні окуляри захищають очі від уламків, що наближаються до нас на великій швидкості. Спортивні стрілки, солдати та поліцейські особливо вразливі для таких травм. Але вони також добре працюють під час фізичної активності чи на будівельних майданчиках. Завдяки складаній конструкції їх завжди можна носити із собою, у військовому рюкзаку чи куртці.

Використання балістичних окулярів

Балістичні окуляри вже багато років використовуються військовими та поліцейськими, забезпечуючи їм базовий захист очей. Не тільки від сміття, а й від UVA та UVB випромінювань. Робота у важких умовах також піддає очі впливу пилу, вітру та сонячних променів, завдяки балістичним окулярам ви можете ефективно протидіяти шкідливим факторам.

Балістичні окуляри спочатку розроблялися для солдатів та поліцейських, але швидко знайшли своїх прихильників серед спортивних стрільців. При стрільбі в тирі важливо носити основне захисне спорядження, таке як балістичні окуляри, засоби захисту органів слуху та тактичні рукавички.

Спеціальний профіль оправ добре адаптується до форми голови користувача і не сповзає з носа навіть за динамічних рухів. Низькопрофільні дужки щільно прилягають до навушників, тому не викликають дискомфорт навіть при тривалому використанні. Оправи окулярів стійкі до ударів, подряпин та зносу.

От admin172